Oyonix
Image default
Health

All Dent praktijkinrichting

Bij All Dent kunt u terecht voor de inrichting van uw mondzorgpraktijk. Wij nemen graag het gehele proces voor u uit handen: van idee tot realisatie. Bent u bijvoorbeeld toe aan een moderne upgrade van uw huidige praktijkinrichting, of kunt u nieuwe apparatuur gebruiken? Neem dan eens een kijkje in de showroom van All Dent.

Samen met All Dent werken aan uw ideale praktijk

Bij All Dent vinden wij samenwerken belangrijk. U heeft vast al een idee in uw hoofd van hoe uw ideale praktijk eruit ziet. Wij helpen u graag bij de realisatie van deze droom. Hierbij denken wij graag met u mee over een indeling. Natuurlijk nemen wij uw ideeën als uitgangspunt, maar het is ook mogelijk om het bedenken van een concept aan onze ontwerpers over te laten. Zij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van mondzorgpraktijken en kijken naar de juiste indeling van de ruimtes, looplijnen en kastindeling. Op die manier realiseren wij rust en efficiëntie in uw nieuwe werkomgeving. Wij adviseren u ook graag over routing en ergonomie.

Onze producten

Bij All Dent verkopen wij producten van diverse leveranciers. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd profiteert van A-producten. Wij hebben een eigen technische dienst die alles van deze producten afweet en uw tandartsapparatuur in topconditie houdt. Onze relatie stopt namelijk niet bij een ingerichte praktijk. Wij gaan voor lange termijn relaties. Dus ervaart u problemen in het gebruik van uw apparatuur of heeft u een storing, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zorgen dan voor een snelle en professionele service.

Showroom

Wij snappen dat u eerst helemaal zeker wilt zijn van uw zaak voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe praktijkinrichting of nieuwe apparatuur. Om die reden kunt u bij ons langskomen in de showroom. Hier kunt u een groot deel van ons assortiment zien, voelen en uitproberen. Onze specialisten adviseren u graag onder het genot van een kopje koffie over uw praktijkinrichting en onze tandarts meubels. Op onze website maakt u gemakkelijk een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Veenendaal. Wij zien u graag verschijnen!