Oyonix
Image default
Health

Animatiestudio Donker Media

Animatiestudio Donker Media

Animatie is iets wat echt goed kan zijn voor jou onderneming. Je hebt ze vast wel eens gezien, het zijn de getekende filmpjes welke op tv komen. Deze filmpjes proberen meestal om een bepaalde boodschap aan de kijker mee te delen. Bij sommige bedrijven worden ze intern gebruikt maar de animaties zijn voornamelijk voor de reclame. Dit komt omdat zo de reclame leuker zal zijn. Mensen kijken tenslotte liever naar een animatie van een animatiestudio dan naar een saai filmpje. Het heeft dus echt wel zijn voordelen wanneer je kiest voor een animatie.

Erg veel keus

Het leuke van animaties is dat je veel keus hebt bij het samenstellen. Dan hebben we het niet alleen over de stijl van de tekeningen. Je kunt wel de illustratie zelf veranderen, dit wordt dan ook aangeraden. Denk dus bijvoorbeeld aan een oudere stijl van tekeningen voor een ietwat ouder bedrijf. Een modern bedrijf zal sneller gebruik maken van de moderne stijlen. Het is dan ook leuk om hier mee aan de slag te gaan, het uiteindelijke werk is namelijk voor ieder bedrijf weer anders.

De voice moet er over heen komen

De voice over is de stem die de boodschap overbrengt. Ook hier heb je heel erg veel keuze in, de voice over moet wel dezelfde soort sfeer hebben. Je kunt geen oude herenstem gebruiken voor een voor een jongerenbedrijf, en je moet geen vrouwenstem hebben voor scheerschuim. Het animatiebedrijf helpt je hiermee. Zij hebben vaak een selectie van stemmen die geschikt zijn voor deze animatie. En als je het achteraf gezien nu nog niet leuk vindt dan kun je altijd nog wisselen.

Jongeren worden aangesproken

Jongeren zijn al gauw verveelt als er iets saais op tv is. Dit is logisch, waarom zou een kind zijn tijd verdoen aan de reclames die helemaal niet leuk zijn om te zien? Precies dat bedoelen we dus, dit doen ze liever niet. Een animatie door een animatiestudio daarentegen is veel beter. Door de animatie zal je de kinderen wel kunnen aanspreken. Als dit dan ook de doelgroep is welke bij je bedrijf hoort dan heb je dus het ideale middel om deze groep te bereiken.

Het bericht wat je wilt vertellen

Het geschreven script is eigenlijk de belangrijkste stap voor de animatie. Dit is ook wel de tekst die verteld moet worden aan de kijker, de boodschap die je graag duidelijk wilt maken. Waarom moet deze goed zijn dan? Aan de hand van het script wordt een storyboard gemaakt. Dit is een klein stripverhaaltje, zo weet je wat het uiteindelijk zal worden. Zorg dus dat je alles er op hebt staan wat je wilt vertellen, je kunt namelijk niet nog dingen aanpassen als het al af is.

Je zal tijd besparen

Het laten maken van een animatie door een animatiestudio brengt dus ontzettend veel voordelen met zich mee. Welke zijn dit dan? Zo zorgt een animatie er voor dat je heel wat tijd kunt besparen. Als je niet alles zelf hoeft te doen bespaar je al deze tijd, dit is toch wel schaars bij de ondernemers. Ook neemt het een hoop stress weg door het werk uit handen te geven aan een bedrijf. Je weet namelijk dat zij weten wat ze doen, je weet zeker dat het een mooi filmpje zal worden. Op die manier heb je vele malen minder zorgen. Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt over het maken van animaties of over het inschakelen van een animatiebureau.  Bel ze anders eens op en stel alle vragen die je wilt stellen, ze beantwoorden ze altijd met plezier.

https://donkermedia.nl/animatiestudio/