Oyonix
Image default
Health

Betan Clinics Plastisch Chirurgen

Plastisch Chirurgen BetanClinics

bij BetanClinics werken alleen de beste plastisch chirurgen van het land. Alle chirurgen die werkzaam zijn aan de verschillende behandelingen hebben hier lang voor gestudeerd. Daardoor staan ze allen voor een uitzonderlijke kwaliteit, veiligheid en eerlijk advies. BetanClinics biedt een grote variatie aan behandelingen aan waardoor u voor veel mogelijkheden bij de kliniek terecht kunt. Onder deze behandelingen valt een grote diversiteit aan behandelingen zoals rimpelbehandelingingen, ooglidcorrecties en andere chirurgie dat zich richt op het verbeteren van de levens van velen patiënten.

Bij BetanClinics wordt een open en transparante werkwijze aangehouden waardoor iedere patiënt de best mogelijke behandeling krijgt die hij of zij verdient. De chirurgen proberen de patiënten tevens, tijdens de intakegesprekken voor de behandelingen, zo goed mogelijk te informeren over alle aspecten van de behandelingen. De patiënten komen hierdoor meer te weten over de behandeling zelf, de risico’s die het met zich meedraagt en alle mogelijke uitkomsten. Ook informeren de chirurgen van BetanClinics de patiënten over wat er kan worden gedaan om de mogelijke risico’s te minimaliseren en de uitkomst van de behandelingen te verbeteren.

Fillers

Het verouderingsproces van de huid van veel mensen ontstaat door het verlies van volume en het ontstaan van rimpels. Om de volumeverlies en het ontstaan van rimpels tegen te gaan wordt er veelal gebruikgemaakt van fillers. Fillers is eigenlijk een ander woord voor vulmiddel. De rimpels die ontstaan worden dus in weze opgevuld met fillers waardoor ze minder zichtbaar zijn. Hierdoor zullen de rimpels, die voor veel mensen als storend worden ervaren, minder zichtbaar zijn. 

De manier waarop fillers worden aangebracht? Dit wordt gedaan door kleine prikjes waar u nauwelijks iets van voelt. Doordat fillers worden aangebracht met kleine prikjes kunnen zowel diepliggende als oppervlakkige rimpels en volumeverlies worden behandeld. 

Naast het tegengaan van het verouderingsproces van de huid en het ontsaan van volumeverlies worden fillers ook vaak gebruikt voor het opvullen van de lippen van een patiënt. Dit wordt gedaan om op een zo natuurlijk mogelijke wijze meer volume te geven aan de lippen van iemand. Wij streven bij Betan Clinics naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Dit is ongeacht welke behandeling een patiënt bij ons ondergaat. Of dit nu om het tegengaan van het verouderingsproces gaat of het opvullen van de volume van iemands lippen.

Bent u benieuwd naar informatie over onze klinieken of onze behandelingen? Neem dan eens een kijkje op onze website.

https://www.betanclinics.nl/