Oyonix
Image default
Health

BHV cursus volgen

Het belang van een cursus bhv
Of u nu bedrijfshulpverlener bent of niet: het volgen van een cursus bhv is altijd nuttig. Binnen bedrijven, de horeca en de overheid is per aantal werknemers een minimaal aantal bhv’ers verplicht, volgens de ARBO-wet. Maar ook voor particulieren is het nuttig om een cursus bhv te volgen. Zo kunt u op de juiste manier optreden als zich in uw directe omgeving een noodgeval voordoet, zoals een brand, een auto-ongeluk of een persoon die een hartstilstand krijgt.

Cursus bhv: de inhoud van dit soort cursussen
Een bhv cursus is een jaar geldig, dus moet er na een jaar een herhalingscursus worden gedaan om de kennis en praktijkvaardigheden uo-to-date te houden. In een cursus bhv leert u onder meer hoe u moet reanimeren of hoe u en uw collega’s dienen te handelen bij een bedrijfsbrand (denk bijvoorbeeld aan het veilig ontruimen van een bedrijfsgebouw). En natuurlijk ook hoe u in diverse situaties – zoals verdrinking of verstikking – levensreddend kunt optreden, tot er extra hulpdiensten zoals brandweer, ambulance of politie gearriveerd zijn. Ook leert u bij een bhv cursus omgaan met allerlei levensreddende apparatuur en gereedschappen, mochten die ooit in de toekomst nodig zijn tijdens een reddingsoperatie rond uw woning, in een stadscentrum, op de werkvloer of waar dan ook.

Bekijk het aanbod via onze website
Kies ook voor kwalitatief hoogstaande en betaalbare bhv opleidingen neem eens een kijkje op arehbo.nl. Via ons bedrijf in Ede kunt u uitstekende bhv trainingen volgen tegen scherpe, aantrekkelijke tarieven van 260 euro per cursus. Onze BHV cursus kunt u afsluiten met een AREHBO certificering of een NIBHV certificering.