Oyonix
Image default
Health

Bij mediation Amersfoort wordt je conflict opgelost

Mediation Amersfoort is een goede oplossing wanneer je terecht bent gekomen in een conflict. Heb je bijvoorbeeld te maken met een zakelijk conflict waar je niet uitkomt met je business partner? Of zit je midden in een echtscheiding en worden jullie het over een aantal zaken maar niet eens? Of heb je een conflict op het werk of in de familie? Bij mediation Amersfoort word je bijgestaan in deze situaties en zal er op een juiste manier een oplossing worden gevonden om het conflict zo snel mogelijk te verhelpen. Je zal worden geholpen door een ervaringsdeskundige die al veel soortgelijke situaties heeft meegemaakt en hierin heeft bemiddeld.

Anniek Schuurs mediation

Bij Anniek Schuurs mediation in Amersfoort word je geholpen bij het vinden van een uitkomst wanneer je terecht gekomen in een conflict. Wanneer je gaat scheiden kan het zijn dat er een conflict ontstaat met je ex-partner. Het kan hierbij gaan om de financiën die moeten worden verdeeld en er kan een conflict ontstaan dat betrekking heeft op een kind of meerdere kinderen. Het is van belang om het conflict zo snel mogelijk op te lossen. Door de hulp in te schakelen van mediation Amersfoort kan er worden gehandeld tussen beide partijen en zullen de rechten en plichten van beide kanten op tafel worden gelegd.

Hoe werkt het?

Allereerst wordt er een telefonisch gesprek ingepland met mediation Amersfoort. Hier wordt kort de situatie besproken. Dit gesprek zal zich voortzetten tijdens een intakegesprek. Hier zal er meer duidelijk worden en kan de mediator informatie verzamelen voor de rest van het proces. De intakegesprekken zullen ten alle tijden individueel plaatsvinden. Beide partijen komen op gesprek, maar hebben wel de kans om zelfstandig met de mediator te praten. De locatie van de gesprekken zal vaak plaatsvinden op een plek waar het neutraal is. Dit kan bijvoorbeeld op het kantoor van mediation Amersfoort, maar kan ook op een plaats naar keuze van de betrokkenen. Na de individuele gesprekken zal er een gezamenlijk gesprek plaatsvinden, waarna de mediator een oplossing kan gaan vinden voor het conflict dat er is ontstaan. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op https://anniekschuursmediation.nl/mediation-amersfoort/.