Oyonix
Image default
Health

Bodytec Club | EMS Training

Bodytec Club

U heeft waarschijnlijk bodytecclub weleens voorbij horen komen. In dit artikel zal er naar voren komen wat EMS-training is, hoe het wordt gebruikt en wat de resultaten zijn van dit proces. Wilt u hier meer over lezen, lees dan verder!

Wat is EMS-training

EMS staat voor het Nederlandse begrip electrische spierstimulatie, ook wel electrical muscle stimulation in vakjargon. Deze vorm van elektrostimulatie is afkomstig vanuit de fysiotherapie en de topsport. Het is naar mate de jaren verder ontwikkeld en daarom kan het nu gebruikt worden voor de ‘normale sporters’. Het wordt tegenwoordig gebruikt voor het herstel van blessures, bij revalidatie of om nog meer trainingseffect te creëren. 

Hoe wordt EMS-training gebruikt

EM-training wordt toegepast aan de hand van de Miha-Bodytec methode. Via deze manier worden elektrische impulsen doorgegeven aan het lichaam door bepaalde apparatuur. De spieren in uw lichaam herkennen deze impulsen die doorgegeven worden. Dit zal resulteren in dat de spieren zich sneller en sterker zullen aanspannen, waardoor er sneller progressie geboekt wordt. Dit is daarom anders dan bij een normale training. U kunt daardoor efficiënter trainen, omdat de spieren vollediger worden aangesproken. Dit wordt gedaan door middel van een speciaal vest. Uw acht belangrijkste spiergroepen worden tegelijk getraind in plaats van niet diverse spiergroepen achter elkaar. Dit scheelt enorm veel tijd en moeite.

Wat zijn de resultaten?

De resultaten zullen u zeker niet tegenvallen. Het stimuleert de bloedsomloop en metabolisme. Daarnaast ondersteunt dit proces het afvallen. Ook verbetert het de huid structuur en lichaamscontouren. Dit is allemaal wetenschappelijk bewezen. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben de werking van de Miha-Bodytec methode bewezen. Bij 88% van de participerende personen werden bestaande rugklachten verminderd. 50% hiervan waren na zes weken geheel pijnvrij. Bij een ander onderzoek is er aangetoond dat de EMS-training met de bodytec methode een duidelijk meetbaar, positief effec had op het vergroten van de spiermassa en het reduceren van het abdominale (buik) vet.

Body workout voor jou!

Voor meer trainingseffect, afvallen of het herstelprocedure verkorten, dan is deze bodywork out zeker wat voor u. Interesseert dit u? 

http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/

Related Posts

Een brace voor je pols biedt veel voordeel

Hoe is bodybuilding ontstaan

Voorkom blessures tijdens het sporten!