Oyonix
Image default
Health

Calorieën kwijt raken door zitten

Afslanken blijft lastig, hoe jong je ook bent. Een feit is dat het op jongere leeftijd makkelijker en sneller gaat dan op een latere leeftijd. Er bestaan veel diëten en het is lastig op precies het goede dieet te vinden die bij jou lichaam en levensstijl past. Iedereen is anders en niet ieder dieet zal bij iedereen even goed werken. Daarom is het belangrijk om altijd een aangepast voedingsschema voor je zelf op te zetten die voor jou werkt. Daarnaast is het natuurlijk van belang om veel te bewegen. Iedere dag uren in de sportschool zweten, maar toch slecht eten helpt natuurlijk niet. De voeding is het halve werk, en dat is ook echt zo!

Momenteel zijn er verschillende behandelingen voor u en de huid om het afslanken te versterken. Zo zijn er verschillende afslankpakketten die u kunnen helpen het effect te versterken en zo net dat kleine beetje meer af te slaken. Een van deze afslank behandelingen is bijvoorbeeld de M.E.L.T. Lypo Laser behandeling. De Lypo Laser stimuleert de vetcellen om kleiner te worden. Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwisseling van de vetcellen geactiveerd. Een andere behandeling die het afslanken versterkt is de Body Wrap behandeling, waarschijnlijk heeft u hier wel eens vaker over gehoord. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten waarbij u geheel, behalve u hooft, in een warmtedeken ligt. De temperatuur word dan opgehoogd van 25 graden naar ongeveer 75 graden Celsius. Tijdens deze behandeling komt de behandelaar regelmatig kijken en wordt er overlegt of de temperatuur verlaagd of verhoogd moet worden. Tijdens deze behandeling gaat u veel zweten en is het mogelijk om 300 calorieën kwijt te raken tijdens het zitten!

Na deze behandelingen is het van belang dat u veel water drinkt om de afvalstoffen in het lichaam kwijt te raken. Ongeveer vier uur na de behandeling is het verstandig om te gaan sporten zodat u de resterende afvalstoffen kunt kwijt raken. Deze beide behandelingen zullen een positief effect hebben op u en op het afslanken.

http://www.clinic63.nl/

Related Posts

anti allergie kussensloop van Beauty Pillow

Waarom naar een Mondhygieniste gaan?

Danslessen van ballet tot hiphop