Oyonix
Image default
Health

Cloud telefonie aanbieder

Cloud telefonie aanbieder

De invoer van cloud telefonie heeft ons bedrijf bepaald geen windeieren gelegd. We waren al een poosje op de hoogte van het stoppen van ISDN. Vertrouwend op technologie en innovatie weet je dat je mee moet met de tijd om niet achterop te raken. Vooral de ontwikkeling van IT en digitalisering heeft een enorme vlucht genomen. Aangezien ik van IT zelf weinig kaas heb gegeten, zie ik deze ontwikkeling ook vaak als een bedreiging. Dat gevoel vloeit voort uit mijn eigen gebrek aan kennis en interesse op dit gebied. Toch besef ik dat de technologie en alle innovaties het bedrijf ten goede moeten komen. Wanneer je zelf de kennis niet hebt, dan zal je daarvoor een andere partij moeten inschakelen. Een partij die precies begrijpt wat past bij jouw bedrijven de sector waarin het opereert. Ons bedrijf, een vervoerder van zuivelproducten krijgt ook steeds meer te maken allerlei veranderingen op technologisch gebied. Nu wist ik al een poosje dat ons telefoonsysteem gedateerd was, en daarom toe aan vernieuwing. Mede vanwege het stoppen van ISDN waren wij dan ook genoodzaakt om over te stappen op een ander systeem. Momenteel werken we met cloud telefonie, en dat is echt een grote stap voorwaarts kan ik gerust stellen. Het bedrijf dat ons helpt met alle IT gerelateerde zaken, adviseerde ons om te gaan bellen met Cloud Telefonie. Sinds enkele maanden werken wij met cloud telefonie van De Nederlandse provider.

Cloud telefonie, het nieuwe bellen

Cloud telefonie is het nieuwe bellen, zo beweert men althans. Het werd mij al gauw duidelijk dat cloud telefonie ons enorme voordelen heeft opgeleverd. Om te beginnen besparen we momenteel zo’n 40% op de maandelijkse kosten in vergelijking met het ISDN systeem. Daarbij zijn we veel beter bereikbaar geworden voor onze klanten door handige toepassingen van cloud telefonie. Waar klanten voorheen geen gehoor kregen wanneer een bepaalde medewerker in gesprek was, wordt deze nu direct doorverbonden met iemand die wel beschikbaar is. Zo zijn er nog andere voorbeelden te noemen van de voordelen van cloud telefonie.

De Nederlandse Provider

De cloud telefonie wordt geleverd door de Nederlandse Provider. We hebben daar altijd een vast aanspreekpunt wat mij enorm bevalt. Cloud telefonie van De Nederlandse Provider is een echte aanrader.