Oyonix
Image default
Health

Danslessen van ballet tot hiphop

Dansschool Lelystad

Leren dansen bij een dansschool in Lelystad? Dan kan bij DD Dance studio. Zij bieden een uitgebreid lesaanbod. Van jong tot oud kan hier terecht om te leren dansen. Wil je meer weten over wat deze dansschool Lelystad je te bieden heeft? Lees dan gauw verder. 

Van klassiek ballet tot hiphop

De dansschool Lelystad  biedt een compleet en uitgebreid lesaanbod. Jonge dansers die klassieke ballet willen leren zijn welkom, maar ook streetdance, poppin’ en musical wordt gegeven. Op de website van deze dansschool kun het overzicht aan stijlen bekijken. Ook kun je het lesrooster  inzien om te weten wanneer welke les wordt gegeven. Wil je een nieuwe stijl oefenen? Vraag dan gratis een proefles aan om te zien of deze stijl past bij jou. 

Theatervoorstelling 

Aan het einde van het dansjaar wordt er een theatervoorstelling georganiseerd. Hier kunnen alle groepen hun geleerde kunsten van dat jaar tonen. Wat is er nu leuker om jouw vrienden en vriendinnen jouw danskunsten, of die van jouw kinderen te kunnen tonen? 

Wil jij ook leren dansen of ben je op zoek naar een dansschool Lelystad voor jouw kind(eren)? Dan is DD Dance studio de beste optie. Vraag gratis een proefles aan of kijk voor meer informatie op de website van DD Dance studio. Leren dansen kan hier vanaf 2 jaar en iedereen is welkom.