Oyonix
Image default
Health

Een brace voor je pols biedt veel voordeel

Wanneer je last hebt van je pols is dit natuurlijk erg vervelend. Je wordt belemmerd in je dagelijkse handelingen en het is moeilijker om bepaalde bewegingen te maken. Waar de oorzaak van de pijn ook vandaan komt, het is heel begrijpelijk dat je hier zo snel mogelijk vanaf wil. Niemand wordt blij van pijn en wil hier het liefst direct vanaf. Grote kans dat je huisarts je vertelt dat de klachten afnemen wanneer je genoeg rust neemt en de pols niet te veel belast. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je pols gebruik je veel vaker dan je waarschijnlijk door hebt. Bij veel dagelijkse handelingen gebruik je je pols, zonder dat je dit doorhebt. Naast het nemen van voldoende rust kun je ook een brace om je pols dragen voor extra ondersteuning en nog meer voordeel. Ben je benieuwd wat een brace pols voor je kan betekenen? Lees dan zeker nog even verder.

De pijn onderdrukken

Het grootste voordeel van een brace pols is dat je extra ondersteuning hebt voor je pols, zodat je je pols niet te veel belast. Hierdoor geef je je pols direct rust en voorkom je dat je te zware bewegingen maakt die je pols eigenlijk niet aankan op dat moment. Daarnaast zorgt een brace voor de pols ook voor een sneller herstel en het onderdrukt de pijn.

Een brace iets voor jou?

Denk je dat jij met je polsklachten baat hebt bij een polsbrace? Verdiep je dan eens goed in de verschillende mogelijkheden en vergelijk de diverse braces met elkaar om tot het juiste besluit te komen. Vind je het lastig om hier zelf een beslissing in te maken? Vraag dan advies aan een specialist en laat je adviseren door iemand die alle kennis in huis heeft op het gebied van braces.

https://www.probrace.nl/braces/polsbrace-polsspalk/