Oyonix
Image default
Health

Een uitvaart regelen

Een uitvaart regelen

Dat een begrafenis of crematie duur kan zijn; dat is bekend. Maar met welke uitvaart kosten moet u eigenlijk rekening houden? En wat is nou eigenlijk duurder: begraven of cremeren? In deze blog leggen we het graag voor u uit.

Kies de juiste uitvaartverzorger

Als u een uitvaart wilt regelen dan wilt u natuurlijk een professionele uitvaartverzorger in de arm nemen. Bent u op zoek naar een partij die dit voor u wilt regelen? Zoek dan niet verder. Meride Uitvaartverzorging helpt u graag. Meride regelt al veel jaren de uitvaartverzorging voor diverse crematies en begrafenissen. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en ze bespreken graag met u alle wensen. Tevens blijkt uit ervaring dat veel mensen erg te spreken zijn over de prijs-kwaliteitverhouding.

De kosten

Maar wat kost dat nou, een uitvaart regelen? Via de website van Meride ontdekt u dat er verschillende mogelijkheden zijn. Deze mogelijkheden zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Zo kunt u al een uitvaart regelen vanaf €1995. Aangezien elke uitvaart uniek is, kunnen we niet zeggen met welk bedrag u rekening moet houden aangezien ieder mens verschillende wensen heeft. Wilt u graag weten welke uitvaart kosten u kunt verwachten? Dan kunt u bij Meride een offerte aanvragen.

Begraven of cremeren?

Over het algemeen geldt: begraven is duurder dan cremeren. Bij Meride kunt u een crematie regelen vanaf €1995. Een begrafenis kunt u regelen vanaf €2195. Echter heeft iedereen natuurlijk eigen wensen en behoeften. Als u bijvoorbeeld een exclusieve grafsteen of een uitgebreide lunch na afloop wenst dan wordt het prijskaartje vaak duurder. Bij Meride kunt u een uitvaart tot in de puntjes verzorgen. Het grote voordeel van Meride Uitvaartverzorging is dat u zelf kunt aangeven wat uw budget is. De uitvaartspecialisten bij Meride maken hierna voor u een plan op maat.

De totale kosten

Als u meer informatie wilt hebben over de totale kosten van een uitvaart dan raden we u aan om contact op te nemen met Meride Uitvaartverzorging. Dit kan per mail of telefoon.