Oyonix
Image default
Health

FUE methode haartransplantatie

 

Met de FUE methode voor haartransplantatie kunt u op betrouwbare wijze haarverlies tegengaan. Er zijn diverse manieren om haaruitval tegen te gaan zoals haargroeimiddelen en zelfs hele huidtransplantaties. Deze manieren zijn ondergeschikt aan de FUE methode waarmee u voor haarimplantatie kunt zorgen. Global Hair kan u exact vertellen waarom dat zo is.

In een notendop is haartransplantatie voor hoofdhaar, wenkbrauwen of de baard het best met de FUE methode van een Nederlandse, Belgische of Turkse haarkliniek vanwege het volgende. Er worden enkel follikels weggehaald door een specialist om die ergens anders te implanteren. Hierbij treedt er vrij weinig schade aan de huid op, zal men geen littekens krijgen en geen bijwerkingen. Maak daarom gauw een afspraak met een haarimplantatie consultant van Globalhair.nl en krijg uw haar weer terug.

Haartransplantatie in het buitenland

Het is verstandig om voor Turkse of Belgische FUE haartransplantatie te kiezen. Globalhair.nl adviseert om een haarkliniek in Turkije of België te nemen, omdat deze goedkoper zijn en professioneler dan velen. Zo kunt u voor een betaalbare prijs vele grafts of follikels laten transplanteren. U krijgt dan een haarimplantatie volgens de FUE (follicle unit extraction) methode. Hierna krijgt u een PRP plasmabehandeling. Waarbij PRP staat voor platelet rich plasma. Zo kunt u uw haren laten implanteren op een betrouwbare manier. Kijk voor meer adviezen en uitleg over haartransplantatie in België of Turkije op Globalhair.nl.

Andere haargroepen implanteren

U kunt nog andere haargroepen laten transplanteren. Zo kunt u voor professionele FUE haartransplantatie kiezen waarbij men baardharen aanvult. Dat doet men door haren uit de haarkrans te nemen en deze volgens te implanteren in de baard. De haargroep pas zich uiteindelijk waardoor het op natuurlijk baardhaar lijkt.

Hetzelfde geldt voor wenkbrauwen waarbij men ook hoofdhaar gebruikt. In dit geval zal bij een haarimplantatie de haren zich eveneens aanpassen aan de andere omgeving waardoor ze op wenkbrauwen zullen lijken. Voor alle details kunt u terecht voor een consult bij Global Hair voor alle soorten FUE haartransplantaties.