Oyonix
Image default
Health

Hoe kiest u de beste kartonnen dozen voor uw kleine zakelijke verpakking?

De kartonnen dozen waarin u uw product levert, mogen dan misschien lijken als iets extra’s, maar de presentatie van uw bedrijf mag nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd. Verpakkingen van slechte kwaliteit zorgen ervoor dat uw bedrijf er goedkoop uitziet, en dozen die uw kostbare producten niet goed beschermen, kunnen leiden tot geschillen over terugbetalingen en een slechte mond-tot-mondreclame van teleurgestelde klanten.

Kartonnen dozen zijn populair

Kartonnen dozen zijn nog steeds de meest populaire manier om iets te versturen dat niet in een enveloppe past. Ondanks de enorme vooruitgang in de materiaalwetenschap, is er niets geëvenaard van goed oud karton voor gemak en kracht tegen een realistische prijs. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken en door het gebruik van gerecycled materiaal kunt u uw groene referenties een boost geven, een cruciale overweging voor sommige consumenten om juist voor uw bedrijf te kiezen in plaats van dat van uw concullega.

Maak de juiste keuze

Het kiezen van de doos die u nodig heeft, vraagt enige aandacht. U moet rekening houden met de grootte van uw product, de hoeveelheid ondersteuning die het nodig heeft en hoe delicaat het is. Het verzenden van lucht is iets waar u voor moet betalen, dus hoe beter de pasvorm, hoe minder u betaalt in verspilde portokosten of opvulmateriaal. De professionals van de Dozenhal kunnen u als geen ander adviseren over de kartonnen doos die het beste bij u, uw bedrijf én uw te verzenden product past.

Grootte

Kartonnen dozen zijn er in een grote variëteit aan formaten. De Dozenhal heeft maar zelfs meer dat 2.500 formaten dozen op voorraad. Uw keuze hangt grotendeels af van het soort product dat erin vervoerd moet worden. En is er ondanks het grote assortiment geen doos die als beste past? Dan kunt u er altijd één op maat laten maken. Eentje die perfect past bij uw budget en uw verzendkosten. Vergeet niet dat een kartonnen doos – hoe veelzijdig deze ook is – zelden een complete oplossing is wanneer u niet kiest voor op maat gemaakte dozen. U zult ook een keuze moeten maken voor de juiste bevestigingen of tape, bubbeltjesfolie of papier om uw product veilig te kunnen verzenden.