Oyonix
Image default
Health

Hoe kun je de vette en onzuivere huid verzorgen met Jean D’Arcel producten?

Heb jij net als veel anderen last van een vette huid met onzuiverheden? Wees dan niet getreurd, want er zijn prachtige verzorgingsmerken die producten voor de onzuivere huid aanbieden. Een voorbeeld daarvan is Jean D’Arcel. De lijn ‘Purifiante’ geeft al aan wat het resultaat is: een verzorgde, zuivere en pure huid. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij een verzorgingsroutine voor je vette huid op kan stellen. 

Welke stappen horen bij een verzorgingsroutine met Jean D’Arcel producten?

Een algemene verzorgingsroutine ziet er als volgt uit:

  • Reinigen
  • Voeden en hydrateren
  • Gericht huidproblemen aanpakken

De eerste stap is het reinigen van de huid. Gebruik daarvoor een milde reiniger die je huid niet uitdroogt. Je merkt het vanzelf als een reiniger te heftig is voor je huid, aangezien je dan een trekkerig gevoel krijgt. De juiste reiniger laat je huid zacht, fris en soepel aanvoelen. Vervolgens breng je een serum en/of een crème aan op je huid. Het serum Fluide Lactique Mat van Jean D’Arcel vermindert de talgproductie en matteert je huid. De kans dat nieuwe onzuiverheden ontstaan is erg klein. Ook ziet je huid er egaler uit doordat poriën minder opvallen. Vaak denken mensen dat een vette huid geen crème nodig heeft, maar dat is niet het geval. Elke huid kan namelijk vochtarm zijn, zelfs de vette huid. Sterker nog, je huid gaat meer talg aanmaken als zij droog is. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Goede crèmes voor de acnehuid zijn niet-vettige crèmes die de huid matteren en hydrateren. Breng de crème elke ochtend en avond aan voor het beste resultaat. Deze stappen vormen de basis van een verzorgde huid.

Extra tips voor de onzuivere huid!

Natuurlijk kun jij nog wat extra’s voor je huid doen. Gebruik één of twee keer per week een masker. Het voordeel van een masker is dat het je poriën grondig kan reinigen, waardoor onzuiverheden verminderd en voorkomen worden. Vaak ziet je huid er na een masker direct frisser en helderder uit. Heb je ook wel eens last van een opvallende puist? Het liefst knijp je die uit, maar dat is niet zo verstandig. Breng liever de Jean D’Arcel Stick Controle aan op een puistje. De lichte gel droogt puistjes uit, waardoor ze snel verdwijnen.