Oyonix
Image default
Health

Leren zeilen bij een fantastische zeilschool

De Zeilschool aan het Veluwemeer

Zeilen is een Olympische sport sinds 1896 en een pure vorm van vrijheid. Stel u voor, dat u omringd bent door het water, enkel nog het geluid van de golven en de zon in uw rug als een warm deken. Droomt u er al langer van om eens zelfstandig te varen op het water en te sturen met windkracht. Kom dan zeker eens langs bij ons in de zeilschool!

Zeilcursus op formaat

Wij bieden u nu een volledige zeilcursus aan en hebben een unieke en leerrijke ervaring voor u in petto. U kan individueel leren zeilen maar het is ook een echte teamsport.

Voor zowel beginners, gevorderden of wedstrijdzeilers, de zeilschool is er voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist. U leert het beheersen van de zeilterminologie en de juiste zeiltechnieken. Ondertussen houden wij een oogje in het zeil. U leert over het effect van de waterstroming en windsnelheid, de werking van zeil en romp, koersveranderingen, tuigage en nog veel meer. Met behulp van onze zeilcursus kan u binnen de kortste keren op een veilige manier zelf de golven trotseren.

Schrijf u nu in voor een zeilles

Kom alvast eens een kijkje nemen in onze zeilschool en zie zelf hoe het er allemaal aan toe gaat. Wij doen ons uiterste best, u te voorzien van de juiste omgeving, informatie en natuurlijk ook een gezellige sfeer.