Oyonix
Image default
Health

Op een leuke manier leren dansen bij deze dansschool uit Arnhem

Ik ben laatst op zoek gegaan naar een dansschool in de omgeving van Arnhem. Een tijdje terug ben ik gestopt met stijldansen, omdat ik het veel te druk had met mijn studie en dit op een gegeven moment niet meer met elkaar kon combineren. Nu ben ik eindelijk klaar met studeren en wil ik het dansen weer gaan oppakken. Maar de dansschool waar ik vroeger zat bestond helaas niet meer dus moest ik gaan zoeken naar een nieuwe. 

Een lesje dansen volgen bij de dansschool uit Arnhem

Er zijn veel verschillende soorten dansscholen in de omgeving van Arnhem. Alleen elke school is weer anders qua mensen en cultuur. De ene is meer klassiek en volgt de regels en de ander is juist erg modern en heb je de vrijheid om jezelf te uiten. Ik wilde graag een beetje van beide kanten in een dansschool zien. Gelukkig had ik die snel gevonden bij Dansschool Wensink in Arnhem. Ik zag op de website dat ze daar het soort dans aanbieden wat ik zocht en dat ik een gratis proefles kon volgen. Dat vond ik niet verkeerd en heb mij daarvoor aangemeld.

Binnen een korte periode veel geleerd

Tijdens de proefles kon ik een beetje kijken en meedoen om te kijken of dit wel iets voor mij was. Ik vond de mensen super aardig en ik merkte dat ik weer helemaal in mijn element was. Dus ben ik doorgegaan met de danslessen bij Dansschool Wensink. Na een paar maanden heb ik al veel geleerd over het stijldansen en mocht ik zelfs meedoen aan verschillende kleine wedstrijden. Ik ben zelfs een paar keer eerste geworden. Ik ben blij dat ik deze dansschool heb gevonden en ik ben zeker van plan hier nog een tijdje te blijven dansen totdat ik mijn voeten niet meer voel.

Probeer het zelf!

Wil jij ook een proefles volgen bij Dansschool Wensink? Bekijk dan eens de website van Dansschool Wensink voor meer informatie hierover en wat zij qua dansstijlen je kunnen aanbieden. Je kunt via de website meteen aanmelden voor een proefles.