Oyonix
Image default
Health

Probrace heeft een ruim aanbod bandages en braces

Heb je last van pijn in je knie, je enkel of pols en is je verteld dat je rust moet houden om van de pijn af te komen? Dan zit er niets anders op dan rusten en afwachten. Daarnaast kan je de pijn verzachten door een brace te dragen. Een brace voor je pols, knie of elleboog geeft extra steun waardoor de pijn langzaam minder wordt. Let hierbij op, de pijn wordt minder maar dat betekent niet dat de pijn weg is. Je voelt het minder. De blessure zal hierdoor niet sneller genezen. Blijf veel rust houden en neem er de tijd voor.

Een kniebrace aanschaffen

Last van pijn in de knie is heel erg vervelend. Het is daarom ook goed voor te stellen dat je hier zo snel mogelijk vanaf wil. Traplopen, van A naar B lopen en andere dagelijkse handelingen worden veel moeilijker om uit te voeren wanneer je last hebt van je knie. Dankzij een brace voor de knie kan deze pijn aanzienlijk worden verlicht zodat je weer volop kunt bewegen met je knie. Op zoek naar een brace voor de knie? Bekijk dan een https://www.probrace.nl. 

Last van de pols

Is je pols overbelast of is er een andere reden waarom je pijn hebt aan je pols? Geef je pols dan extra steun door een polsbrace of een polsbandage te dragen. Je hebt het pas door wanneer je last hebt van je pols, maar je gebruikt dit lichaamsdeel veel vaker dan je in de eerste instantie zal verwachten. 

 

Moeite met lopen door pijn in de enkel

Heb je moeite met lopen omdat je last hebt van je enkel? Is hij overbelast of ben je door je enkel gegaan? Door het dragen van een enkelbrace zal de pijn wegnemen en wordt het een stuk eenvoudiger om dagelijkse handelingen weer uit te voeren. Neem bijvoorbeeld lopen. Dit wordt een stuk minder pijnlijk door een brace te dragen.

https://www.probrace.nl