Oyonix
Image default
Health

Val je af door te sporten met een waist trainer?

Je bent ze wel als eens tegengekomen in de sportschool, sporters die aan het trainen zijn met een waist trainer aan. Die waist trainer, ook wel afslankband genoemd, zorgt ervoor dat de vetverbranding extra gestimuleerd wordt en helpt de drager dus met afvallen. Dat klinkt meteen wel als muziek in de oren, iedereen kan wel wat extra motivatie gebruiken bij het sporten toch? Maar werken deze waist trainers dan ook echt? Dat leggen we hier even voor je uit.

Er zijn waist trainers beschikbaar in verschillende soorten en maten. De standaard waist trainer is het korset. Die draag je gewoon rondom je middel. Een waist trainer vest draag je ook rond je middel, maar er zijn bandjes aan die je over de schouders draagt. Daardoor geeft die ook extra ondersteuning aan de rug. Een sport waist trainer is dan speciaal ontworpen om te dragen tijdens het sporten. De stof is meer bestand tegen zweten en hij is flexibeler zodat je makkelijk al je oefeningen of sport kunt doen. 

Hoe werkt een waist trainer dan? Je draagt hem strak rond je middel, daardoor zal er compressie ontstaan. Dat zorgt ervoor dat er hitte ontstaat die de buik zal doen transpireren, dit zou dan de ververbranding stimuleren. De waist trainer zorgt er ook voor dat de buikspieren door de fellere druk harder moeten werken. Tijdens het dragen laat de waist trainer je taille smaller lijken en creëert hij een zandloperfiguur. Maar het doel van mensen die een waist trainer kopen, is natuurlijk om dat figuur ook werkelijk te verkrijgen. Om dat te verkrijgen zal je nog steeds goed op je eten moeten letten en regelmatig sporten en trainen. Niets komt immers vanzelf. Wel kan de waist trainer je de extra boost geven die je nodig hebt om gemotiveerd te blijven en te werken voor je ideale figuur.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/