Oyonix
Image default
Health

Vrije zorgkeuze, natuurlijk ZorgDirect

Een zorgverzekering waar je geen omkijken naar hebt? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij ZorgDirect. Bij ZorgDirect weten wij namelijk precies wat onze klanten bezighoudt. Zo wil je het liefst je verzekering online regelen. Je wilt je immers onafhankelijk blijven voelen en een verzekering sluiten moet gewoon makkelijk gaan. Bij ZorgDirect heb je alle vrijheid die er maar mogelijk is. Wij werken op basis van restitutie, dus je hebt gewoon zelf de keuze naar welke arts of andere zorgverlener je toe gaat voor zorg uit de basisverzekering.

Helder en online gemak

Naast gemak en overzichtelijkheid, is er nog een aspect dat jij vast belangrijk vindt. Dat is een erg aantrekkelijke premie. Gelukkig zit je ook wat dat betreft bij ZorgDirect helemaal goed. Misschien wil je gelijk eens bij ons je zorgpremie berekenen? Op onze website is dit zo gebeurd. Je kiest zelf de datum waarop je de verzekering wilt laten ingaan. Ook als je een collectiviteitskorting hebt, kun je die gelijk invoeren op je scherm. Voeg eventueel je partner toe en misschien je kind. Ga daarna naar stap 2 en volg de aanwijzingen op het scherm.

We zeiden het al: door het restitutiesysteem dat wij hanteren, ben je van een vrije zorgkeuze verzekerd. Ga naar de fysiotherapeut of naar de arts bij jou in de buurt. Misschien is het iemand die je al kent. Maar het kan ook zijn dat je van anderen over deze zorgverlener al goede verhalen hebt gehoord. Je krijgt na de behandeling gewoon alle kosten vergoed. Vaak ontvangen wij van de zorgverlener al een factuur voordat jij hem hebt gekregen. Zo kan het gebeuren dat je de vergoeding al ontvangen hebt, voordat je wist wat het bezoek aan de zorgverlener heeft gekost. Een vrije zorgkeuze is fijn. Je kunt altijd terecht bij de zorgverlener die jij vertrouwt. Zo blijf je helemaal onafhankelijk en tegelijkertijd verzekerd van zorg van de hoogste kwaliteit!

 

https://www.zorgdirect.nl/