Oyonix
Image default
Health

Witte tanden kan je thuis krijgen!

Wie houdt er nou niet van witte tanden, als ik iemand zie met mooie tanden voel ik me direct meer aangetrokken tot diegene. Er is iets in de manier waarop ze bewegen en doen wat me aanstaat. Ik dacht dus: ik wil die persoon zijn! Alleen kwam de vraag hoe krijg je witte tanden naar boven. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar zoals het gros van mijn kennis vandaan gekomen is ben ik naar google gegaan en dit ingetypt. Hier kreeg ik veel reclame en soortgelijke artikelen van, maar ook wat bruikbare informatie.

Ik had uiteindelijk besloten om mijn tanden thuis te bleken, dan kan ik het doen wanneer het mij uitkomt en is het ook wat goedkoper dan dit bij mijn tandarts te doen. Met de info die ik heb verkregen van google ben ik onderhand wel goed van weten over dit onderwerp. Het werkt zo, veel van de doe-het-zelfkits werken met waterstofperoxide, dit is zo’n 15% t/m 20%, maar kan zeker ook meer zijn met als gevolg een ‘beter’ resultaat, alleen hiermee verhoogd het gevaar ook wat dit met zich meebrengt! Bij een té hoog percentage lost het glazuur van je tanden op met als gevolg gevoelige tanden én verhoogde kans op gaatjes! Wat ik hiermee wil zeggen is dat je hier even naar moet kijken dat dit percentage waterstofperoxide, want dit is gevaarlijk bij een té hoog percentage!

Wat zeker een veilige keuze is om je tanden zelf te bleken onder toezicht van een tandarts of dit door een tandarts te laten doen. Achteraf gezien had ik dit beter kunnen doen, aangezien de prijs van het bleken van je tanden heel erg meevalt! Het is gewoon even zoeken, maar zodra je een praktijk vindt die goedkoop is en een goed resultaat levert zal ik dit (zeker de eerste keer) laten doen.

https://witgebitnederland.nl/